MiniExcavator,Bobcat, Buldoexcavator,Utilaje Excavator-Inchirieri

Click pe numar pentru a apela direct 0727 850 740

MiniExcavator

Firma ofera spre inchiriere utilaje constructii (buldoexcavator, miniexcavator, excavator senile, buldozer, incarcator frontal) iar din 2005 si-a format o echipa de profesionisti in repararea utilajelor de constructii.

Asteptam cererea dumneavoastra de oferta pentru: inchirieri utilaje constructii; inchirieri utilaje inchiriere buldoexcavatoare; inchiriere placa vibranta; inchiriere incarcator frontal; inchiriere motocompactor; inchiriere excavator; inchiriere mini excavator; lucrari de excavatii; demolari Ploiesti; terasamente ; decopertari ; inchiriere excavator senile; inchiriere autogreder; inchiriere mai compactor; demolari controlate; demolari mecanizate.

Click pe butonul de mai jos pentru a apela direct

Excavatorul este un utilaj folosit în activități de construcții.

Un excavator este un utilaj de săpat pământ și de extragere a balastului, nisipului, pietrei sparte sau altor materiale din cariere sau locuri greu accesibile.

Excavatorul este folosit pentru executarea săpăturilor în pământuri de categoria I și II.

Un excavator este un utilaj de săpat pământ și de extragere a balastului, nisipului, pietrei sparte sau altor materiale din cariere sau locuri greu accesibile.

În dotarea utilajului mai avem picon, cupă taluz, cupă săpat

Inchiriez toata gama de utilaje impreuna cu operatori profesionisti pregatiti sa faca fata la toate provocarile din acest domeniu.
Experienta este cartea noastra de vizita!!

Ne desfasuram activitatea in Prahova, dar onoram si cereriile din alte judete.

Call Now Button