Oferim servcicii de tractări auto și asistență rutieră non stop la prețuri competitive. Știm că cea mai bună reclamă este chiar recomandarea clientului, tocmai de aceea ne-am concentrat eforturile pe tot ce ține de gradul de satisfacție al clientului și acordăm o deosebită atenție cerințelor și recomandărilor acestuia.

Excelăm prin timp de intervenție, preț și calitate!

Cu noi pleci sigur la drum, orice s-ar întîmpla avem o mașina disponibilă pentru tine și te vom duce in siguranță la cel mai apropiat service. Autoutilitarele noastre cu platforma vă stau la dispoziție de 24 ore pe zi, 7 zile pe săptămâna, 365 zile pe an. Oriunde și oricând solicitați serviciul de tractări auto și vom răspunde prompt cererii Dvs.

Garantăm preț decent și fără costuri ascunse

Știm foarte bine că este vorba de o situație neprevăzută și nu vom încerca niciodată să profităm de acest lucru. De aceea vă oferim servicii de tractări auto ieftine, în raport cu concurența.

Ar trebui sa apelați la noi daca:

– mașina are o defecțiune electrică;
– mașina are o defecțiune mecanică;
– ați avut un accident rutier;
– nu mai aveți combustibil sau ați alimentat cu combustibilul greșit;
– ați pierdut sau ați deteriorat cheile;
– aveți probleme cu pneurile, jantele;
– altă situație care vă împiedică să vă continuați călătoria.

Tractări acoperire națională

Click pe numar pentru a apela direct 0727 850 740

Dacă ați rămas cu mașina în trafic, aveți pană, mașina nu mai are curent, ați greșit combustibilul sau ați fost implicat într-un eveniment rutier, noi putem interveni rapid la fața locului pentru a vă oferi ajutor. Răspundem solicitărilor Dvs 24 de ore din 24, intervenim rapid în Prahova și împrejurimi, in toată România dar și in străinătate.

Firma a fost înființată în 2005 și suntem printre primele firme de profil din România. Ne putem mândri cu experiența cumulată și clienți mulțumiți datorită calității serviciilor prestate. Tratăm cu seriozitate și profesionalism fiecare apel în parte, contactați-ne și vom veni la fața locului în cel mai scurt timp!

Șoferii noștri de pe autospecialele de intervenții au experiență și sunt pregătiți să intervină prompt în toate situațiile. Parcul nostru auto constă în autospeciale autorizate pentru depanare și tractare rutieră.

 

Asigurare și siguranță.

 

Pe parcursul transportului, mașina Dvs va fi asigurata și va fi in siguranță. Lucrăm mereu la îmbunătățirea serviciilor oferite și încercăm să reducem cât mai mult timpul necesar până când o platforma ajunge la dumneavoastră, totul pentru a diminua disconfortul pe care îl aveți.

Pentru mai multe detalii legate de serviciul de tractări auto non-stop puteți sa ne contactati la telefon 0727 850 740

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on google
Google+

Ai ramas in pana? Ai avut un accident?
Ai probleme cu motorul?
Ai de adus o masina din exteriorul Romaniei?

DISPECERAT NON-STOP ASISTENTA RUTIERA
La nivel National si European

Call Now Button