Suntem cei mai buni în branșă

Excavator JCB Ionuț SRL este o firmă de construcții care execută lucrări de construcții civile și industriale.

Firma de construcții Excavator JCB Ionuț SRL Construct este o companie independentă, puternică în caracter și convingeri. Suntem specializați în lucrări de construcții civile și industriale.

Compania are un colectiv de profesioniști cu experiență și reputație în domeniul construcțiilor.

Firma execută lucrări speciale de fundații și subsoluri cât și la bazine de apă și piscine folosind materiale și tehnologii moderne.

Excavator JCB Ionuț SRL oferă consultanță gratuită pentru clienții săi. Află mai multe informații despre construirea, renovarea sau amenajarea unei construcții civile sau industriale

Firma are o experiență vastă în domeniul construcțiilor, oferind soluții funcționale pentru toate tipurile de construcții: construcții civile, industriale, case de locuit etc.

Oferim o gamă completă de închiriere, de la camioane, camioane cu macara, abroll-kippere, remorci agabaritice, stivuitoare , incarcatoare telescopice, excavatoare, buldoexcavatoare,  pentru lucrări de construcții, transport, manipulare marfă, încărcare – descărcare și montaj. De asemenea, asigurăm transport pe trailer, transport agabaritic, transport utilaje de construcții, transport utilaje agricole, transport utilaje industriale, transport confecții și structuri metalice,  tractări, instalații, silozuri, grinzi, etc.

Scopul nostru este de a satisfice nevoile dumneavostra cu echipamentul potrivit la prețul potrivit.

De ce ne deosebim în fața concurenților

Compania noastră se remarcă în fața concurenților prin oferirea unui pachet complet de servicii care acoperă atât nevoile clienților, cât și preocupările pentru mediul înconjurător.

  • Program Flexibil

Unul dintre aspectele care ne diferențiază este abilitatea noastră de a adapta programul în funcție de nevoile clienților. Înțelegem că ritmul de viață modern poate fi agitat, iar flexibilitatea în programare este esențială. Fie că ai nevoie de servicii în timpul săptămânii sau în weekend, suntem aici să îți oferim suportul necesar, fără a compromite calitatea serviciilor noastre.

  • Eco-Friendly

Suntem angajați într-un viitor sustenabil și responsabil față de mediu. Toate serviciile noastre sunt proiectate având în vedere impactul asupra planetei. Alegând serviciile noastre, contribui și tu la un mediu mai curat și mai sănătos.

  • Consultanță Gratuită

Înțelegem că fiecare proiect are cerințe unice, iar deciziile pe care le iei sunt importante. Oferim consultanță gratuită pentru a te ajuta să identifici cele mai bune soluții în funcție de nevoile și bugetul tău. Echipa noastră de specialiști îți stă la dispoziție pentru a răspunde întrebărilor, a oferi sfaturi și a te ghida în procesul de luare a deciziilor.

  • Cotație de Preț Rapidă

În lumea afacerilor, timpul este esențial. Noi înțelegem această necesitate și oferim cotații de preț rapide, astfel încât să poți lua decizii informate și să te îndrepți spre succes. Rapiditatea și eficiența în furnizarea informațiilor despre costuri sunt la baza angajamentului nostru față de clienți.

  • Executăm Lucrări în Regim de Urgență

Suntem conștienți că uneori este nevoie de servicii cu caracter de urgență. Echipa noastră este pregătită să răspundă rapid și eficient, asigurându-ne că lucrările tale sunt finalizate în cel mai scurt timp posibil, fără a face compromisuri asupra calității.

 

Date de contact

Email

ionutnegoita05@gmail.com

 

Nr. de telefon

+400763740740

 

Program

24/7