MiniExcavator Bobcat Buldoexcavator Utilaje Excavator Inchirieri

 

 

Title

SubtitleMiniExcavator BoBcat Cilindru Compactor

Firma ofera spre inchiriere utilaje constructii (buldoexcavator, miniexcavator, excavator senile, buldozer, incarcator frontal) iar din 2005 si-a format o echipa de profesionisti in repararea utilajelor de constructii. Asteptam cererea dumneavoastra de oferta pentru: inchirieri utilaje constructii; inchirieri utilaje inchiriere buldoexcavatoare; inchiriere placa vibranta; inchiriere incarcator frontal; inchiriere motocompactor; inchiriere excavator; inchiriere mini excavator; lucrari de excavatii; demolari Ploiesti; terasamente ; decopertari ; inchiriere excavator senile; inchiriere autogreder; inchiriere mai compactor; demolari controlate; demolari mecanizate.

miniexcavator ilfov

  • Demolari controlate cu excavatoare

    Lucrarile de demolari mecanizate se executa în functie de volumul lucrarii. Preturile variaza în functie de riscul, amplasarea si complexitatea lucrarii…
Ne desfasuram activitatea in BUCURESTI, dar onoram si cereriile din alte judete.

Excavatorul este un utilaj folosit în activități de construcții.Un excavator este un utilaj de săpat pământ și de extragere a balastului, nisipului, pietrei sparte sau altor materiale din cariere sau locuri greu accesibile.Excavatorul este folosit pentru executarea săpăturilor în pământuri de categoria I și II. Un excavator este un utilaj de săpat pământ și de extragere a balastului, nisipului, pietrei sparte sau altor materiale din cariere sau locuri greu accesibile. În dotarea utilajului mai avem picon, cupă taluz, cupă săpat Inchiriez toata gama de utilaje impreuna cu operatori profesionisti pregatiti sa faca fata la toate provocarile din acest domeniu. Experienta este cartea noastra de vizita!!

Săparea fundației

 

Săpăturile se realizează în două moduri:

  • Săpătura generală – acest tip de săpătură este folosită de cele mai multe ori pentru construcțiile mari și pentru casele care au prevăzut demisol și subsol. Pentru executarea acestui tip de săpături vei avea nevoie de un Buldoexcavator pentru că sunt foarte dificil de realizat manual.
  • Săpătura cu șanțuri – este cea mai folosită metodă pentru construcția caselor.